Alla inlägg under januari 2009

Av Roger - 11 januari 2009 20:53

Vi har ju börjat källsortera  (jag vet, vi är så duktiga) det är ju bra för miljön att återvinna och allt det där. Började väl när gossen kom till världen, man fick som en tanke på att det kan ju vara bra att tänka på att det finns ju en tid efter våran där människor ska lyckas leva osv.


Men kruxet är att när man bor i Kiruna (staden som gud glömde) så är det inte så lätt att bli av med allt man samlat till återvinning. ALLA och då menar jag verkligen alla....eller ok liten överdrift kanske. Men dom, ja tunnorna eller vad man nu ska kalla dom  i närheten där vi bor är ALLTID överfulla. Och börja ragga runt med bilen för att leta efter en inlämningsstation som man kan trycka in sitt skräp i kan enligt min åsikt inte vara nå vidare bra för miljön. Då kanske det faktiskt hade varit bättre att vi bara slängt skräpet i soptunnan och det hade gått till värmeverket och blivit till energi istället. Sen förutom det så har jag för mig att det man återvinner skeppas land och rike runt med lastbil för att komma till något ställe som gör nya varor av mitt skräp.


Hade varit lite roligt att se hur mycket bränsle det går åt och hur mycket skit som släpps ut bara för att dom miljövänliga soporna ska komma till rätt ställe. Tror inte att miljövinsten är så stor egentligen, visst med tidningar och sånt sparar man ju regnskog och det är ju alltid en vinst men allt annat.


Nu kommer vi fortsätta att återvinna vårt skräp och jag hoppas att även Kiruna kommer att få en kompost tunna också som dom har i till exempel Luleå. Men det hela måste börja skötas bättre. Som det är nu kan det bara inte fungera....eller det fungerar ju men vad är miljövinsten?


Peace Out

Av Roger - 11 januari 2009 11:55

...nu har jag sovit en liten stund i vart fall.

S och Adde kom och väckte mig vid 11.

Var bra som tusan att dom tänkte på det så jag inte sov alldeles för länge, blir ju liksom samma visa inatt annars. Nu är det bara att kämpa och hålla sig vaken hela dagen. Ska nog försöka aktivera mig med de omtalade garagestädningen. Det är ju liksom på tiden.

Men det är ju så förbenat trååååååkigt, men skönt iofs när det är klart och man faktiskt har nån användning av garaget. Sen kan det ju vara bra om man får ut skotern också, är ju liksom säsong för det också snart.


Angående min otrohet så vet jag inte om jag kommer att vara bloggagratis trogen, jag vill kunna göra bloggen mer personlig och det går fan inte med bloggagratis. Måste bara hitta en sida som inte känns så krånglig att använda. Så än så länge får ni dras med mig här.


Peace Out


Av Roger - 11 januari 2009 05:34

Nu är jag jävla svinless på det här!!! Kan fan inte sova på nätterna, eller jag sover en natt, är svintrött på dagen, råkar slumra en stund och kan sen  inte sova på hela natten igen.

Så har det varit hela jä*la veckan. Är dödligt less på det. Börjar inte dethär med att vända dygnet efter nattveckan att fungera så måste jag kanske sluta jobba nätter. Det jobbiga med det är att i så fall måste jag byta arbetsställe och jag trivs jävligt bra på krossen.


Nå det reder sig säkert, det har ju fungerat förut så.


Nä nu ska jag fan tvångssova


Peace Out

Av Roger - 10 januari 2009 22:02

Ja, jag måste erkänna. Jag har varit otrogen.


Nej, inte som ni tror...jag har testat en annan blogg ett tag men allt är så krångligt och omständigt när man är van vid bloggagratis så jag håller mig nog här ett tag till. Eller kanske för alltid...vad vet jag.


Ska i alla fall börja bli bättre på att fotografeera och lägga upp på bloggen. Kan ju vara skoj att glo på lite bilder också.


Peace out for now!

Av Roger - 9 januari 2009 02:42
Av Roger - 9 januari 2009 01:43

Jag hatar nattveckorna!!! Har fan inte kommit i rätt fas med sovandet ännu heller. Är svintrött hela dagarna och pigg när det egentligen är läggdags. Hoj hoj.


Har inte gjort så mycket spännande idag, varit på TT med gossen en sväng medans S var i skolan. Kom hem vilade, segade och nu sitter jag här, mitt i natten.


Ska fan plåga mig i morgon så kanske jag kan sova nästaa natt. Nu är det upp med tuppen som gäller om sisådär 5 timmar.


Peace out

Av Roger - 8 januari 2009 01:32

Det var ju Forrest Gump på tv för nån dag sen så jag var bara tvungen att lägga upp den här.



Av Roger - 7 januari 2009 23:21

Har varit hos farfar idag, ja Adrians alltså. Han och Eila är i stan och då måste man ju passa på att träffas. Adrian får ju inte allt för många tillfällen att träffa dom heller så det är bäst att passa på när tillfälle ges. Och herre min skapare så dom har busat. Adde och Eila har haft ett hårt pass med bilar som krockat på bordet och stojat och hållt på.

Adde ville inte ens åka med hem när det var dags för det men efter ett halft löfte om att han får komma och vara med dom en hel dag nästa gång dom kommer så följde han med motvilligt.


För övrigt så har jag bråkat med datorn idag, den bärbara alltså. Helt plötsligt så när jag slog på den så blev skärmen blå. Alltså den laddade så långt som nästan till inloggningen men där blev det blå skärm och en massa text som jag inte hann med att läsa. Nåväl efter några timmars bökande så kom jag fram till att det var antivirusprogrammet som stökade så jag avinstallerade den och vips så funkade allt prickfritt igen. Har efter det bökat med att installera ett nytt antivirusprogram för man kan ju inte vara utan men nu är datorn fit for fight igen.


Annars så har jag varit på Tusen Toner idag och fick äntligen tag på inspelningen från 25års jubileumet som vi spelade på. Riktigt roligt att höra hur vi låter. Inte helt illa om jag får säga det själv. Nu ska jag bara dela upp konserten i fler filer, typ låt för låt eller nått. Nu är det bara en 35 minuter lång orgie med Bad Penny he he he.


Well, that's about it


Preace out!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards