Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Rolig dag.

Av Roger - 19 januari 2009 23:34

Har varit en rolig dag idag, har busat med grabben och lite sånt.

Enda felet om man nu ska klaga (och det måste man ju) är väl att jag vart så trött när jag var på jobbet. Och givetvis så blev det en massa reparationer såklart. Inte kan allt bara flyta på när man är trött som en gnu.

Nå jag tog bildbevis på hur sliten jag såg ut i alla fall.


Trötter

Ja så illa kan det vara.

Men för övrigt så har det varit en fantastisk dag. har busat med grabben typ hela förmiddagen. Riktigt roligt faktiskt. Det är kul att få vara lite barnslig ibland.Pappa busar
 Här flyger han liteAdrian är busigSer han busig ut eller?

Adrian Mästerfotografen


Mästerfotografen Adrian i farten, han har lite svårt att hålla sina fingrar ur bild men visst är han duktig. Motivet här är hans vackra mamma.Ja det var väl ungefär min dag idag. Jo vi har varit på Mio och fyndat också bland annat en tavla som har kostat 1290:- nu endast typ 300:- Ska lägga upp en bild i morgon eller nått om jag bara orkar.Well, nu är det nanna dax.


Peace Out

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Roger - 30 januari 2009 13:40

Jag sviker bloggagratis.   Blogg.se är roligare iom att man kan göra bloggen mer personlig.   SÅ....tack för den här tiden och kom och besök mig på http://bakombasistensbas.webblogg.se   Peace out ...

Av Roger - 30 januari 2009 12:02

Så beror det på att jag håller på att arbeta på en ny blogg, får se om det blir nått av det.   Återkommer när jag har bestämt mig.   Peace Out ...

Av Roger - 26 januari 2009 20:55

Verkar som att det är mer fukt i väggen än vad jag befarat. Nu när jag rivit bort allt så såg jag att närmast förrådet så var det riktigt blött. Hoja! Jag som hade tänkt börja med gossens rum. Nå, det här måste ju gå före. Kanske borde ringa och koll...

Av Roger - 24 januari 2009 23:38

På tavlan och verktygen, blir bara tavlan, det är allt jag orkar just nu. Är skit trött och borde egentligen sova. Nå bara ett skift kvar till ledigvecka.   Här är tavlan i alla fall ordinarie pris 1290:- Vi köpte den på rea för 300:- ETT FYND!!     ...

Av Roger - 23 januari 2009 16:06

Ja, vart ska man börja... Är numera ex basist i Bad Penny, var lite meningsskiljaktligheter så jag valde att hoppa av. Tråkigt för jag har haft skitkul med gubbarna men men. Sen var jag ju till Gällivare och träffade näsdoktorn igen också. Hon ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ab imo péctore - Ur hjärtats djup med Blogkeen
Följ Ab imo péctore - Ur hjärtats djup med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se