Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Sjuk?

Av Roger - 19 januari 2009 10:00

Hände nått skumt inatt. Vaknade av att jag inte fick luft, kändes som att jag hade en enorm halsbränna och typ suruppstötning i halsen.

Efter en hård kamp att hinna til toa innan jag kräks så kom hostattacken. Hostade så jag typ kräktes men ändå inte.


Gick efter det ner och lamig i soffan för att inte väcka grabben ifall det skulle hända igen. Fortfarande en enorm ja typ halsbränna men nu kunde jag andas i alla fall.


När jag vaknade så var halsbrännan borta men jag hada och har fortfarande ont i huvudet som tusan och känner mig svag och lite smått febrig.


Har aldrig varit med om det här förut, var otroligt skumt.


Ja ja, Börjar jobba klockan 14, eftermiddag kul kul, men man får ju sova på morgonen i alla fall. HATAR att kliva upp före tuppen.


Nå nu blir det besök på Mio, Coop, Petterssons Bygg och Trä och Bygg.


Peace Out

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Roger - 30 januari 2009 13:40

Jag sviker bloggagratis.   Blogg.se är roligare iom att man kan göra bloggen mer personlig.   SÅ....tack för den här tiden och kom och besök mig på http://bakombasistensbas.webblogg.se   Peace out ...

Av Roger - 30 januari 2009 12:02

Så beror det på att jag håller på att arbeta på en ny blogg, får se om det blir nått av det.   Återkommer när jag har bestämt mig.   Peace Out ...

Av Roger - 26 januari 2009 20:55

Verkar som att det är mer fukt i väggen än vad jag befarat. Nu när jag rivit bort allt så såg jag att närmast förrådet så var det riktigt blött. Hoja! Jag som hade tänkt börja med gossens rum. Nå, det här måste ju gå före. Kanske borde ringa och koll...

Av Roger - 24 januari 2009 23:38

På tavlan och verktygen, blir bara tavlan, det är allt jag orkar just nu. Är skit trött och borde egentligen sova. Nå bara ett skift kvar till ledigvecka.   Här är tavlan i alla fall ordinarie pris 1290:- Vi köpte den på rea för 300:- ETT FYND!!     ...

Av Roger - 23 januari 2009 16:06

Ja, vart ska man börja... Är numera ex basist i Bad Penny, var lite meningsskiljaktligheter så jag valde att hoppa av. Tråkigt för jag har haft skitkul med gubbarna men men. Sen var jag ju till Gällivare och träffade näsdoktorn igen också. Hon ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ab imo péctore - Ur hjärtats djup med Blogkeen
Följ Ab imo péctore - Ur hjärtats djup med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se