Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

It´s a miracle

Av Roger - 17 januari 2009 22:57

Operation garagestädning har äntligen kommit igång. Har ännu mycket kvar men nu är jag i alla fall igång.

Har ju haft en lite funky smell i hallen (som är vägg i vägg men garaget), har haft hit Anticimex som vi har trygghetsavtal med och dom menade att man ska täta bort lukten bara. Har diskuterat det med en mängd människor och den som har kommit med det vettigaste förslaget är svärmors sambo.

Han hade en teori om att när dom byggde hallen (som är en utbyggnad) så har dom inte gjort riktigt rätt. Dom har helt enkelt lämnat kvar plasten som sitter innanför väggen i garaget vilket innebär att det blir kondens i isoleringen. Varm hall mot kallt garage = blöt isolering. Verkade vettigt tyckte jag så jag öppnade upp i dag för att kolla statisen på isoleringen och det här är vad jag hittade.


Garage väggen


Kul va. Ser inte så bra ut. Nu återstår bara en lite större damage control för att se hur mycket man måste byta ut. med lite tur så har reglarna klarat sig och jag behöver bara byta isoleringen samt väggarna i garaget.


Nå, är på väg att få ett städat garage i alla fall och det har jag nog inte haft sen vi flyttade in. Nice nice. Måste ju ha någonstans förvara allt byggmaterial när vi ska renovera alla rum och sånt.


Nåväl. Kul att det händer nått äntligen


Peace Out

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Roger - 30 januari 2009 13:40

Jag sviker bloggagratis.   Blogg.se är roligare iom att man kan göra bloggen mer personlig.   SÅ....tack för den här tiden och kom och besök mig på http://bakombasistensbas.webblogg.se   Peace out ...

Av Roger - 30 januari 2009 12:02

Så beror det på att jag håller på att arbeta på en ny blogg, får se om det blir nått av det.   Återkommer när jag har bestämt mig.   Peace Out ...

Av Roger - 26 januari 2009 20:55

Verkar som att det är mer fukt i väggen än vad jag befarat. Nu när jag rivit bort allt så såg jag att närmast förrådet så var det riktigt blött. Hoja! Jag som hade tänkt börja med gossens rum. Nå, det här måste ju gå före. Kanske borde ringa och koll...

Av Roger - 24 januari 2009 23:38

På tavlan och verktygen, blir bara tavlan, det är allt jag orkar just nu. Är skit trött och borde egentligen sova. Nå bara ett skift kvar till ledigvecka.   Här är tavlan i alla fall ordinarie pris 1290:- Vi köpte den på rea för 300:- ETT FYND!!     ...

Av Roger - 23 januari 2009 16:06

Ja, vart ska man börja... Är numera ex basist i Bad Penny, var lite meningsskiljaktligheter så jag valde att hoppa av. Tråkigt för jag har haft skitkul med gubbarna men men. Sen var jag ju till Gällivare och träffade näsdoktorn igen också. Hon ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ab imo péctore - Ur hjärtats djup med Blogkeen
Följ Ab imo péctore - Ur hjärtats djup med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se