Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Dålig dag

Av Roger - 13 januari 2009 16:18

På jobbet alltså. Fick i slutet av dan höra att jag inte hade gjort annat än att sitta och dricka kaffe. Konstigt sa jag, anläggningen måste ha rensat sig själv då, sepen har väl blivit isärlyft och ihoplyft av sig själv osv. osv. jag vet att jag har gjort ssaker idag, till och med tagit kortare raster och jobbat istället. Men det känns ju lite trist när man blir påhoppad på det där viset för att "grabbarna" har sagt det. Sköt ert så sköter jag mitt vettja!


Nå imorgon är en annan dag  och jag är inte långsint, åtminstone inte över småsaker.


Har märkt att S har större tålamodsproblem nu än någonsin. Har ju sovit dåligt senaste tiden och fast jag har varit så trött så jag nästan avlidit så har jag ändå haft tålamod med Adde när han varit på sitt gnälligaste humör. Nå det reder sig säkert det med.


Ska ta det lugnt annars idag och komma i säng i god tid och kanske sova hela natten nu. Hade vart skönt i alla fall.


Peace Out

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Roger - 30 januari 2009 13:40

Jag sviker bloggagratis.   Blogg.se är roligare iom att man kan göra bloggen mer personlig.   SÅ....tack för den här tiden och kom och besök mig på http://bakombasistensbas.webblogg.se   Peace out ...

Av Roger - 30 januari 2009 12:02

Så beror det på att jag håller på att arbeta på en ny blogg, får se om det blir nått av det.   Återkommer när jag har bestämt mig.   Peace Out ...

Av Roger - 26 januari 2009 20:55

Verkar som att det är mer fukt i väggen än vad jag befarat. Nu när jag rivit bort allt så såg jag att närmast förrådet så var det riktigt blött. Hoja! Jag som hade tänkt börja med gossens rum. Nå, det här måste ju gå före. Kanske borde ringa och koll...

Av Roger - 24 januari 2009 23:38

På tavlan och verktygen, blir bara tavlan, det är allt jag orkar just nu. Är skit trött och borde egentligen sova. Nå bara ett skift kvar till ledigvecka.   Här är tavlan i alla fall ordinarie pris 1290:- Vi köpte den på rea för 300:- ETT FYND!!     ...

Av Roger - 23 januari 2009 16:06

Ja, vart ska man börja... Är numera ex basist i Bad Penny, var lite meningsskiljaktligheter så jag valde att hoppa av. Tråkigt för jag har haft skitkul med gubbarna men men. Sen var jag ju till Gällivare och träffade näsdoktorn igen också. Hon ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ab imo péctore - Ur hjärtats djup med Blogkeen
Följ Ab imo péctore - Ur hjärtats djup med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se