Alla inlägg under augusti 2008

Av Roger - 16 augusti 2008 23:08

Jag glömde ju nästan att berätta en sak. Frugan frågade gossen idag om han var mammas kille. Nä svarade han. Så hon frågade vems kille han var. Pappas! Gissa om mitt hjärta smälte :-)

Av Roger - 16 augusti 2008 21:52

Ja Adde är förkyld som tusan. Näsan rinner och ögonen rinner. Jobbig som tusan. Speciellt när han ska sova. MÅSTE ju ha nappen i munnen trots att han får så svårt att andas. Nåväl ingen feber ännu i alla fall.Jag fick ta över nattningen idag eftersom frugan har bestämt att hon suger på det. Nog för att han lyder mig bättre men det är ju bara för att han vet att det inte är någon mening att tjorva med mig. Jag har satt ner foten och nu vet han vad som gäller. Hon kanske borde testa att göra detsamma. (Piiiiiik!!!!)

Av Roger - 16 augusti 2008 18:57

Ja vad ska man säga. Det är inte som det var förr. Kommer ihåg en tid när Barnensdag höll till på matojärvi. Stort, många karuseller och otroligt mycket folk. Sen flyttade dom till Lombia parkeringen. Försämring ja men helt ok det med. Nu är det på parkskolans parkering. En liten plätt hyfsat centralt. Nästan inga karuseller, dåligt med folk och dom hade till och med bytt från Björkmans Tivoli till nått annat som jag inte ens kommer ihåg vad den heter. Kändes sådär lagom bra och säkert. Såg Oljiga reservdelar eller trasigadelar som låg på golvet på en av karusellerna. Man börjar ju fundera.Nåvål man är väl ändå för gammal men det är ju trist för dagens ungdomar. Man har ju upplevt ganska mycket just denhär helgen genom åren. Det går dom ju miste om nu men men, kanske är lika bra det.Kom ihåg: Lär som om du skulle leva för evigt, lev som om du skulle dö i morgon

Av Roger - 16 augusti 2008 12:21

Har sovit på soffan inatt.. Adde vaknade på kvällen och var otröstlig. Täppt i näsan och säkert lite ont i bihålorna. Nå jag fick honom att somna om tillslut tack vare lite alvedon och nässpray men då i våran säng. Jag kan inte sova när han ligger där. Eller rättare sagt jag kan inte somna när han ligger där. Kommer han till oss på natten är det inga problem men just att somna när han ligger bredvid går inte.Nå så det blev att sova soffa. Kan ju säga att det är inte så skönt och nu har jag så jä*la ont i ryggen, nacken och huvudet så att jag seriöst funderar på att skjuta bort mig. NÅ. Nu har jag fått gnälla lite så det blir säkert bättre till ikväll. Hoppas bara att han kan sova i egen säng.Toodles

Av Roger - 15 augusti 2008 20:13

Ligger på övervåningen och nattar barnet. Sofie har några gamla klasskompisar på besök så då sköter jag markservicen. Adde är så häftig när han ska sova. 100 olika ursäkter för att han ska slippa. Han är törstig, han har ont någonstans, han ska läsa bok, han ska inte läsa bok. Ja så där håller det på. Men han är duktig i alla fall. det går oftast smärtfritt att natta honom.Här ligger Adrian och busar i sängen när han egentligen ska sova.

Av Roger - 14 augusti 2008 23:08

Jag har blivit en sucker på bloggar. Jag bara älakar att läsa bloggar. Nästan ju sämre desto bättre.. Att man läser vänner och bekantas bloggar är väl en sak MEN!Jag läser Linda Rosings blogg ( http://www.hanky.se/Lindarosing/ )Dominika Peisisky (jävligt fel men ni fattar vem jag menar) http://www.hanky.se/DominikaEva vadhonnuheteriefternamn Ja hon som spydde i tv. http://www.hanky.se/evaSäkert några fler som jag glömt. Jag vet jag är pinsam! Men det har blivit som en drog! Linda Rosings blogg är väl mest kul att läsa för alla härligt elaka kommentare. Men men. Sån är jag.Puuh. Nu mår jag lite bättre efter att ha fått bikta mig :-). Snart läggdags. Kom ihåg: Ord av uppskattning är en nyckel som passar många lås.

Av Roger - 14 augusti 2008 21:30

Har haft en riktigt skön och lugn dag. Var och lämnade gossen på dagis i morse. Gick gick hur bra som helst. En puss och en kram sen knallade han in till sina kompisar med ett konstaterande att - Pappa kommer sen!Nåväl, jag for hem igen och kröp ner i sängen bredvid frun och somnade igen. Blåste på till 10 snåret eller nått sånt. Riktigt skönt var det. Nu är man ordentligt utvilad. Vi klev upp käka frukost ocj kollade en serie. Vi spelar alltid in serierna som vi vill se och glor dom senare så man kan spola förbi reklamen.Efter en skön dusch så var det dags för Sofie att bege sif upp på stan för att möta upp med några vänner. Jag for ner till Altajärvi och drack kaffe med Stefan.Efter det var det dags för gossen att bli hämtad från dagis. Ett otroligt härligt bemötande där. Han ropar Pappa! och kommer springande mot mig med öppna armar. Han är så härlig och goo min son. Lagade grymt god middag idag. Kycklingsoppa. Hittat ett recept i en Viktväktar kokbok och den är helt underbart god.Nu är det dags för umgänge med frun (nej inte det du tänker på, Pervo!) Sen sängen.Hmm... kanske ett hyfsat ointressant inlägg det här men vafan... Det är ju MIN blogg. muahahahaha!

Av Roger - 13 augusti 2008 19:22

Har fått klart att vi ska spela på Babylon den 13 september. Ska bli hur skoj som helst. Älskar att stå på scen. Det är en sån grymt härlig känsla när man står där och spelar och publiken uppskattar det dom hör. Går inte att beskriva.Ja bandet (för er som inte vet det) heter Bad Penny. Ett coverband bestående av en hög goa gubbar som älskar att rocka lös. Vi spelar mestadels rock av grupper som: Black Sabbat, Mustasch, Danko Jones, Metallica, Monster Magnet mfl. Ganska varierat men mestadels hårt.Hoppas att vi får tag på en barnvakt till gossen så att frun kan komma och lyssna. hon har aldrig hört oss och det hade varit roligt om hon hade kunnat göra det och få skämmas över att hennes karl rockar lös som om han vore 15 igen. He he he.Nåväl. Nu är det dags att släcka lampan och pussa barnet godnatt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards